Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

WP_20151102_15_38_10_Pro kopiëren.jpg

Open biolabo voor citizen science

Zomerslaap

ReaGent verhuist! Om het nieuwe labo in orde te maken, houden we een zomerslaap van juni 2017 tot en met augustus 2017. Er zijn geen open labo's, maar we zitten niet stil! Hou onze sociale media en nieuwsbrief in de gaten om op de hoogte te blijven van zomeractiviteiten.

workshops duurzame materialen

Bij ReaGent kan je workshops volgen om te leren werken met duurzame materialen. Je leert bacterieel leder groeien of bouwmaterialen met zwammen maken. Check de agenda voor de planning!

 
 

betaalbare insuline

Open Insulin is een onderzoeksproject door burgerwetenschappers om een open source protocol voor insuline te ontwikkelen dat simpel en economisch is. Waarom? Hoe? Meehelpen? Klik hieronder voor meer info!

 

projecten

Bekijk projecten uit het labo. We groeiden onder andere duurzame materialen, lichtgevende bacteriën en ontwikkelden leuke workshops voor kinderen.

Gelijk onderwijs voor kinderen

Onze leden ontwikkelden en organiseerden tal van workshops voor kinderen. Ze beslisten om Ekoli op te richten: een vzw die focust op biologie onderwijs voor kansengroepen en kinderen.

Ontdek het labo en word lid

Het open labo is ingericht met professioneel en zelfbouwmateriaal voor een brede waaier aan mogelijke experimenten.